Fotolijsten | Wissellijsten

In onze hobbywinkel hebben we naast heel veel teken en schildermaterialen natuurlijk ook een basiscollectie lijsten. Want wie wil er nu niet de ene prachtige tekening kado geven in een betaalbare kwaliteits lijst. Of kieze voor die handige wissellijsten zonder kader. Ook voor fotolijsten kopen ben je bij ons aan het goede adres.

Fotolijsten kopen online

Herken je dit… een bijzondere, een gave tekening, een monoprint, diamondpainting etc die je wilt bewaren en wilt ophangen aan de muur. De schitterende  fotolijsten uit ons assortiment laten je creatie nog meer stralen. De kwaliteit van onze fotolijsten is goed en ze zijn heel betaalbaar.

Houten fotolijst

Een houten fotolijst wordt vaak gekozen. Dit komt doordat hout in elk interieur past waardoor je de vrijheid hebt om de foto te plaatsen waar je maar wilt. Er is een grote keuze uit verschillende houten fotolijsten die je op houten kastjes kunt zetten, maar ook op een stenen muur. Dit levert een mooi contrast op.

Een fotolijst kopen doe je gemakkelijk online bij de Foamtastische Huiskamer

Een fotolijst online kopen doe je bij ons. Er zijn schitterende basislijsten voor een zeer betaalbare prijs. Je kunt je certificaat, poster of tekening snel en makkelijk inlijsten om het te presenteren. Heb je liever een fotolijst onder rand. Kies dan voor een wissel fotolijst kopen.
Onze fotolijsten leveren we altijd snel.