De Foamtastische Huiskamer | Hobbymateriaal | Creatieve workshops | Kinderfeestjes

Proefles tekenen TEENS

per persoon Een proefles is gratis en kan eenmalig gevolgd worden

Proefles tekenen TEENS
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePL TekenenTeens
Barcode200000044155
Tekenlessen voor Tieners ( vanaf 10 - 16 jaar)

Ivm het Corona Virus worden momenteel geen proeflessen ingepland

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar? Ben jij dol op tekenen en wil je nóg beter leren tekenen? Extra technieken en verdieping… Dan zijn deze blokken met tekenlessen op de woensdagmiddagen van 16:30 tot 17:45 uur zeker iets voor jou.

In deze lessen leer je nieuwe tekenvaardigheden en gaan we dieper in op verschillende beeldende aspecten zoals bv. vorm, kleur, compositie en ruimtelijkheid. Daarnaast leer je ook nieuwe tekentechnieken aan.

  • Wil jij bijvoorbeeld graag leren hoe je licht en schaduw tekent, waardoor je mooie ruimtelijkheid in je tekeningen krijgt?
  • Of zou je graag willen leren hoe je perspectief tekent?
  • Wil je meer weten over het gebruik van kleuren, of hoe je het beste een tekening opbouwt van schets tot eindresultaat?
  • Of zou je wel eens willen weten hoe je nou het beste gezichten of mensen tekent?

Dan zijn deze tekenlessen echt iets voor jou! In de schoolvakanties zijn er geen tekenlessen.

Interesse? Meldt je hieronder aan voor een proefles. Papier, potloden, kleurpotloden enz. liggen klaar voor je.
20

Tekenles voor teens

Tijdens de verschillende lessen wordt er gewerkt aan verschillende themas. Zo maken kinderen en teens op een leuke manier kennis met kunst en diverse tekentechnieken.

Deze (doorlopende) tekenlessen duren per les ongeveer 1 uur en 15 minuten. De kosten voor tekenlessen is 10,50 euro per les. Maar om er voor te zorgen dat de kinderen echt een groei kunnen doormaken in hun tekenontwikkeling schrijven we de kinderen het liefst in voor een langere periode. De lessen kunnen in 3 termijnen worden betaald *.

Per groep hebben we minimaal 6 kids en maximaal 10.


* Indien gewenst/noodzakelijk zijn hier aparte afspraken over te maken. Bij tussentijdse instroming wordt lesgeld naar rato resterende lessen aangepast.