De Foamtastische Huiskamer | Hobbymateriaal | Stempel | Papier | Verf | EVA Foam | Inkt | Handletteren

Workshops op CastleFest

Mini Masterclass EVA FOAM op Castlefest

Ook dit jaar verzorgt De Foamtastische Huiskamer weer mini masterclasses EVA foam op CastleFest.
In een workshop van 2 uur leer je de basisstappen voor het werken met EVA foam. Je gaat met een klein project naar huis dat je makkelijk mee kan nemen en ook thuis met jouw eigen armor = brace= headpiece. breastpiece etc. aan de slag kunt. In een goed doordachte workshop onder proffessionele begeleiding van ons eigen COSPLAY team leer je patroon overnemen, snijden, lijmen, dremelen en detailleren.

Wat kan ik maken tijdens deze mini masterclass EVA FOAM

Wij hebben 2 leuke maar vooral haalbare projecten voor je uitgewerkt. In de mini masterclass maak je kennis met EVA Foam. Zo leer je de basisstappen doorlopen en kun je met detailleren nog je eigen touch er aan geven.
Je kunt kiezen tussen een schildje en een kleine bijl.

Waar ga ik jullie vinden op Castlefest?

Samen met alle producten van Superstar vind je ons bij de Body & Face Art Gathering op Castlefest.

Kan ik mijn workshop op Castlefest al reserveren? Kan ik ook op Castlefest nog aanschuiven bij een workshop?

We hebben iedere dag 4 tijdsblokken gemaakt. Je kunt de workshop EVA foam zeker al reserverenen, dan verzekerd van een plekje. Daarvoor vragen we je de reservering online te betalen*.
Wil je liever op Castfest je workshop reserveren dan kan dat natuulijk ook, maar je loopt het risico dat (net als vorige keren) de workshops snel vollopen.

Zijn er nog andere mogelijkheden om een workshop EVA foam of WORBLA bij jullie te volgen?

Voor een meer complete workshop met meer tijd voor uitwerken en iets grotere projecten nodigen we je van harte uit voor onze reguliere workshops EVA FOAM en WORBLA. Dan ben je lekker de hele dag aan het werk aan je project en kun je ook leren primen en schilderen.


* er vindt geen restituie van workshopgeld plaats als je niet komt. Mocht je verlaat of verhinderd zijn dan wordt ter plaatse bekeken of er nog ruimte beschikbaar is bij een ander tijdsblok.