Softboard | Cardboard | Greyboard

Ben je op zoek naar producten in zowel softboard als in MDF? Bij De Foamtastische Huiskamer vind je een zeer grote collectie. De softboard embelishments van SnipArt, Dutch Doobadoo en 13arts vind je online en in onze mixed media & hobbywinkel in Goirle.

Softboard online bestellen bij De Foamtastische Huiskamer

Met softboard maak je van je mixed media project een echte topcreatie. denk aan verschillende achtergronden, structuren, verschillende vormen zoals mandala's, skulls, sneeuwvlokken, letters, teksten en nog veel meer. Softboard wordt ook wel vergeleken met het karton van een biervieltje. Het heeft een dikte van 1,5 mm en zijn ideaal om te decoreren. Breng het op kleur met inkten of verf of gebruik het naturel. Heb je vragen? Bel of mail ons, onze ladies van De Foamtastische Huiskamer staan voor je klaar.

Cardboard kopen

Cardboard is geschikt voor veel doeleinden. Cardboard is gemaakt van karton, makkelijk uit te drukken en te gebruiken in al je mixed media projecten, op kaarten en nog veel meer. Kun je geen keuze maken of weet je niet goed wat je moet gebruiken? Neem dan contact op met onze Foamtastische Ladies, ze helpen je graag.