Decoslang & Tubes

Decoslang, Crazycurls of Decotube zijn verschillene namen voor hetzelfde product.
Decoslang is een rondgeweven visnet.
De doorsnede van deze slang varieert van 8 tot 16 mm en er zijn verschillde kleuren en patronen beschikbaar.
Een combinatie van verschillende kleuren kan een erg leuk effect geven voor verschillende kostuums en creaties. Decoslag of decotube kun je makkelijk knippen en met hotglue op jouw creatie verwerken.
Decoslang kopen kan bij de Foamtastische huiskamer webshop of in onze fysieke winkel in Goirle.
Decoslang wordt ook wel vaak gebruikt voor de substijl Cyberpunk.

Cyberpunk/2>

Cyberpunk Defineren is niet altijd even makkelijk! In het kort staat Cyberpunk voor een cultuur, genre en kledingstijl.
Cyberpunk is een Sub-Genre van Science fiction met veel futurischtische technologie in een urban of post apocalyptic omgeving.
In de kleding stijl worden vaak bepaalde kenmerken van andere kleding stijlen gecombineerd.
De Donkere heavy make up en de lekkere opvallende kleuren haar en dreadlocks zijn een heel leuk gedeelte van deze kledingstijl. Ook worden vaakl donkere kledingstukken opgeleukt met vel gekleurde buizen, verf of andere assesoires

Crazycurls en Dreadlocks


Onze Crazycurls zijn een perfecte basis voor veel leuke haarstijlen die onder deze genres vallen. Denk hierbij aan vel gekleurde dreadlocks, of opvallende haarassesoires gemaakt van deze tubes.
Ook kunnen de Tubes met garen bevestigt worden aan kleding stukken. Hierdoor krijgen ze gelijk een heel ander uiterlijk en kun je een super gaaf kostuum samenstellen!
De Tubes in kleinere stukjes zijn ook erg leuk te gebruiken in copslay armor. In combinatie met een Chrome verf zoals de InkaGold worden deze tubes omgetoverd naar een echt armor!
Ook bij stijlen als Steampunk of Fantasy kostuums zijn de tubes een leuke toevoeging.
Hoe gaaf zou het zijn om steampunk vleugels te maken met mechanische tubes eraan? Of om echte ghost busters outfit te maken met behulp van de tubes?!