Glitter Drops | Nuvo

Op zoek naar Glitter Drops, zoals bijvoorbeeld de Nuvo Glitter Drops? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. We hebben een grote collectie van Nuvo in ons assortiment.Glitter Drops van Nuvo zit in prachtige flesjes. En door de vele glitters in de gekleurde vleoistof maar je prachtige glitteraccenten met de Glitter Drops van Nuvo.

Nuvo Glitter Drops online bestellen bij De Foamtastische Huiskamer

De Nuvo Glitter Drops geven extra glitter en glamour aan je projecten. Ze drogen hard op in een afgeronde 3D vorm. Nuvo Glitter Drops kun je gebruiken op papier, canvas en hout. Je kunt er natuurlijk de mooiste parels mee maken, maar de Nuvo Glitter Drops kunnen ook gebruikt worden om sierlijke krullen, strepen of andere creatieve vormen te tekenen. Leuk voor in je scrapbook of voor je mixed media projecten. De meeste materialen hebben we op voorraad en we garanderen je dan ook een snelle levering. Heb je vragen? Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

En als je bezig ben met een mooi project en je hebt GLitter Drops van Nuvo nodig dan is het ideaal om deze Nuvo Glitter Drops online bestellen bij de Foamtastische Huiskamer. Vanuit je luie stoel en door de snelle levering zo in huis. Maak je project compleet met Nuvo Glitter Drops.