Piatek Papier

Het merk P13 (voorheen Piatek Trzynastego) uit Polen heeft heel veel prachtige producten voor het maken van scraplayouts, kaarten en Mixed Media projecten.
In dit gedeelte staan alle soorten papier:

*** UNIEK bij De Foamtastische Huiskamer Piatek Collection Kit | P13 collection kits ***
Met de moderne frisse papierlijnen van het P13 maak je schitterende projecten. Kaarten, albums of een scraplayout, piatek papier is altijd geschikt. Ook voor journals

Piaktek Tryznastego | P13

Het motto van P13 ,voorheen Piatek is Hello Creativity. En papier piatek nodigt je door het ontwerp al uit tot creativity. In elke papierlijn van Piatek vind je extra elementen die je kunt uitknippen en bijvoorbeeld kunt combineren met de banners, stickers en andere producten van P13, Piatek. De Foamtastische Huiskamer heeft de complete collectie van Piatek paper in huis met actuele voorraad.

P13 scrappapier | piatek scrapbooking

In de collectie van Piatek natuurlijk ook P13 scrappapier. En dat is verpakt in handige papierblokken. Piatek scrapbooking paper heeft niet alleen bij elkaar passende vellen, maar ook de voor en achterkant van het blok piatek scrapbooking kan worden gebruikt door de elementen uit te knippen. Dit maakt de paperpad P13 scrappapier erg veelzijdig en geeft je veel waar voor je geld. Alle lijnen van het piatek scrapbooking paper heeft de Foamtastische Huiskamer actueel op voorraad en wij leveren snel door heel europa. Dus in Nederland, belgie, Frankrijk, Duitsland enz voor Piatek scrapbooking papers kun je bij ons terecht.

Piatek online kopen | koop p13 online

Heb je geen tijd of zin om naar de winkel te komen. Dan is onze webshop ideaal voor Piatek online kopen. Lekker rondneuze tussen als die mooie producten. Heb je advies nodig bij P13 online kopen neem dan contact op met ons shopteam ze helpen je graag. Keuze gemaakt en besteld. Door onze actuele voorraad hebben wij een snelle levering in heel eurropa. Dus Piatek online kopen is een prima plan.

Piatek papierpad
Het papier van Piatek | P13 is er niet alleen in scrapbookformaat maar juist ook de handige papierblokken van piatek zijn handig voor kaartenmakers en je journal. De piatek paperpad vind je in een formaat van 6 x 6 inch en in het handige 6 x 8 inch. Dus ook voor je online piatek papierpad ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Piatek Tryznastego heeft ons hart gesloten en is een vast onderdeel in onze online shop.