Carta Bella Paper | Collection Kit & Paper pad

Carta Bella is een Amerikaans merk en onderdeel van de Echo Park Paper Company en heeft een collectie design papier voor diverse papier projecten zoals scrapbooking, kaarten maken of home deco.

Carte Bella fris en romantisch

De ontwerpen van Carta Bella hebben vaak frisse kleuren met een iet wat romantische design. Maar zijn zeker niet vintage. Carta Bella heeft in de collectie diverse producten voor scrapbooking, zoals collection kits. Maar zeker ook voor kaarten maken door de paperpads van 15 x 15 cm. Daarom behoort Carta Bella tot een van de vaste merken van De Foamtastische Huiskamer.

online carta bella kopen

Geen tijd om naar de winkel te komen maar wel op zoek naar Carta Bella paper. Dan is online carta bella kopen zeker een goede optie. In alle rust rondneuzen in onze webshop en dan je keuze maken. Door de actuele voorraad is online carta bella kopen ideaal. Je hebt je carta bella paper makkelijk en snel in huis. Heb je vragen, het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag. Bel of mail ons met je Carta Bella paper vragen. Online Carta Bella kopen vanuit je luie stoel heel comfortabel.

Carta Bella Paper

Het merk Carta Bella heeft heel veel thema's in haar papierlijnen. Daarom is Carta Bella Paper geschikt voor bijna alle crafting projecten. In de collectie van Carta Bella paper vind je scrapbooking papier, maar ook kleine paper pads en handige collection kits. Het Carta Bella paper glanst niet en is heel stevig. Voor iedere gelegenheid vind je wel een leuk design bij Carta Bella paper. Heeft De Foamtastische Huiskamer een lijn van Carta Bella niet of niet meer. Bel of mail ons shopteam dan zoeken we het voor je uit en bestellen we het graag voor je.