Craft & You | Design paper

Craft & You heeft een grote variatie aan thema`s.  De papierlijnen hebben allemaal een satijn uitstraling. De prijs kwaliteit verhouding van dit Poolse merk Craft and You is prima.

scrappapier Craft & You online kopen

Scrappapier van het merk Craft & You heeft een gewicht van  200 gram.
In de collectie zijn grote blokken scrappapier van Craft & You te vinden en tevens ook kleine blokjes van 15 x 15 cm. Het scrappapier van Craft and You is betaalbaar en voor iedere gelegenheid. In onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer kan je deze papierlijnen bekijken en kopen. MAar wil je leiver kiezen van uit je luie stoel of van achter je hobbytafel. Dan kun je dit mooie scrappapier craft&you online kopen. Onze voorraad is actueel en de levering is snel in Nederland, Belgie, maar ook in andere delen van Europa.

Craft and You design papers verrassend veelzijdig

De designpapers van Craft and you zijn er in vele thema's. Voor mannen, vintage of lekker sweet romantisch. De Craft & you design papers zijn verrassend veelzijdig. Dit maakt het merk Craft & You geliefd bij kaarten maken, scrappen en andere creatieve projecten.

Ook voor jouw project papier van craft and you design

Ben je op zoek naar betaalbaar papier kies dan voor jouw project papier van craft and you design. De collectie bevat leuke papers voor scrapbooking en handge kleine paperblokken. Bij de Foamtastische Huiskamer zijn deze actueel op voorraad.

craft & you paperpads om kaarten te maken

Ben jij een kaartenmaker of hou je van journaling. De Craft and you paperpads zijn dan echt iets voor jou. In de craft & you paperpads zitten verschillende vellen achtergrond papier om kaarten te maken.