CraftEmotions design

CraftEmotions is een nederlandse groothandel met een aantal prachtige eigen merken en producten. De paperstack van CraftEmotions zijn in een handig A4 formaat met design papier en afbeeldingen om uit te knippen. De Foamtastische Huiskamer heeft veel producten van CraftEmotions in het assortiment waaronder deze Paperstacks.

CraftEmotions Papier

Het papier dat CraftEmotions uitbrengt onder eigen merk is altijd van goede kwaliteit. Zo ook de paperstacks uit de lijn van CraftEmotions Papier. Het papier is zuurvrij, heeft een stevige kwaliteit voor kaarten maken, mixed media en home deco. Je vind Craft Emotions papier bij de Foamtastische Huiskamer

designpapier craftemotions

Het designpapier CraftEmotions is gebundeld in een paperstack. Die bevat niet alleen designpapier voor achtervellen, maar ook bij passende afbeeldingen om uit te knippen. De kleuren van het designpapier zijn fris maar niet knallend. Daarom zeker ook geschikt voor het maken van 3D kaarten. DE ontwerpen van het designpapier craftemotions zijn geschikt voor jong en oud. Vaak hebben ze realistische afbeeldingen zoals bloemen etc.

CraftEmotions paperstack

Het zuurvrij papier met diverse ontwerpen heeft CraftEmotions gebundeld in paperstacks. Deze hebben een A4 formaat en een zeer goede prijskwaliteit verhouding. De Foamtastische Huiskamer heeft van deze craftemotions paperstack een actuele voorraad en een snelle levering. Heb je vragen over deze Craftemotions paperstack neem dan contact op met ons shopteam. Ze helpen je graag.