Echo Park Paper

Het amerikaanse merk Echo Park gebruikt schitterende heldere kleuren in zijn collecties. Naast de collections kits in 12 x 12 inch zijn er ook handige 6 x 6 inch paperpad met moderne prints en thema`s. Van de producten van Echo Park heeft De Foamtastische Huiskamer een actuele voorraad en snelle levering.

Echo Park stoer en hip

De ontwerpen van Echo Park hebben vaak heldere kleuren met een iet wat stoer design. De Echo park papers hebben een hele hippe en frisse look. Echo Park heeft in de collectie diverse producten voor scrapbooking, zoals collection kits. Maar zeker ook voor kaarten maken door de paperpads van 15 x 15 cm. Daarom behoort Echo Park tot een van de vaste merken van De Foamtastische Huiskamer.

online Echo Park kopen

Geen tijd om naar de winkel te komen maar wel op zoek naar Echo Park papier. Dan is online echo park kopen zeker een goede optie. In alle rust rondneuzen in onze webshop en dan je keuze maken. Door de actuele voorraad is online echo park kopen ideaal. Je hebt je echo park paper makkelijk en snel in huis. Heb je vragen, het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag. Bel of mail ons met je Echo Park paper vragen. Online echo parka kopen vanuit je luie stoel heel comfortabel en snel door onze actuele voorraad.

Echo Park Paper

Het merk Echo Park heeft heel veel thema's in haar papierlijnen. Daarom is Echo Park paper geschikt voor bijna alle crafting projecten. In de collectie van Echo Park paper vind je scrapbooking papier, maar ook kleine paper pads en handige echo park collection kits. Het Echo Park paper glanst niet en is heel stevig. De echo park colelction kit bevat naast papier ook bijpassende echo park stickers. Voor iedere gelegenheid vind je wel een leuk design bij Echo Park paper. Heeft De Foamtastische Huiskamer een lijn van Echo Park niet of niet meer. Bel of mail ons shopteam dan zoeken we het voor je uit en bestellen we het graag voor je.