Design papier & Transparante Sheets

De Foamtastische Huiskamer heeft een groot assortiment design papier

Er zijn enorm veel soorten design papier. Allerlei afbeeldingen, patronen en andere ontwerpen sieren het design papier waar jij eindeloos mee kunt werken. Het geeft je creativiteit een enorme boost want wat je ermee kunt is onbeperkt. Dit komt door het grote aantal kleuren en ontwerpen. Je kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld scrapbooking of voor het maken van kaarten. Je kunt het eigenlijk bij al je creatieve projecten gebruiken.

Scrappapier daagt je uit om nieuwe dingen te maken

De vele kleuren en ontwerpen scrappapier kun je eindeloos combineren. Daag jezelf uit er steeds nieuwe dingen mee te maken. Je kunt het scrappapier gebruiken als achtergrond maar je kunt ook laagjes opbouwen door laagjes te plakken, stansen of afbeeldingen uit te knippen. De Foamtastische Huiskamer heeft scrappapier in allerlei stijlen. Ben je op zoek naar mooi scrappapier met een romantische uitstraling of ga je bijvoorbeeld liever voor een stoere uitstraling? De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie voor je op voorraad van diverse merken zoals 13arts, Echo Park, Carta Bella, P13  (voorheen piatek tryznastego), Studio Light, Scrapboys, Ursus en ZoJu Design.

Designpapier kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden? Je kunt designpapier kopen in losse vellen maar ook in blokken. Geef jouw creativiteit een boost bij De Foamtastische Huiskamer, in de winkel, in de webshop of volg ons op de social media voor bijvoorbeeld creatieve ideetjes. Heb je advies nodig bij het online kopen van designpapier of bij het kopen van andere hobbymaterialen dan helpen we je graag. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.