JoyCrafts papier blok

Het nederlandse merk JoyCrafts is bekend om zijn papierlijnen, snijmallen en stencils. Bij De Foamtastische
Huiskamer hebben we joy designpapier in ons assortiment met een actuele voorraad. Daardoor een snelle levering.

Joy papierblok in verschillende maten

Het leuke van een joy papierblok is dat het uit komt in verschillende maten. Zo heeft joy leuke kleine blokken van 15 x 15 cm , maar ook A4 vellen en soms zelf scrappapier formaat. Iedere maat joy papierblok heeft weer een andere handige toepassing. De kleine blokken van 15 x 15 cm zijn natuurlijk handig voor kaartenmakers maar een A4 joy papierblok is weer heel tof om in stukken te verwerken in je journal.

Joy Designpapier

Van dit merk zijn er niet alleen blokken maar ook een A4 set joy designpapier. De verschillende prints van joy designpapier sets passen allemaal bij elkaar maar kunnen dan ook makkelijk los van elkaar gebruikt te worden. Er zijn zowel meeer klassieke prints bij Joy designpapier als stoere of hippe. Daarom voor ieder wat wils. Door de handige maat van dit joy craftspapier zijn ze ook goed te combineren met dutch doobadoo mallen. De Foamtastische Huiskamer heeft dit joy designpapier natuurlijk in de collectie hobbymaterialen.

Papier Noor design, fris en hip voor jong en oud

Het merk Noor design wordt uigebracht van JoyCrafts. Dit papier Noor design heeft wel echt een eigen stijltje. Papier Noor Design past vaak bij de snijmallen uit die serie. Het ontwerp van papier Noor design is fris en hip voor jong en oud. Dit papier Noor design kun je in onze winkel bekijen maar ook online kopen vanuit je luie stoel. Wij leveren door heel europa dus wil noor design online kaufen in Duitsland, gans einfach De Foamtastische Huiskamer schickt es zu dir.

Joy Crafts Noor Design

Joy Crafts brengt de verschillende producten van Noor Design uit. Denk daarbij aan snijmal Noor Design, papier Noor design en ook stencil noor design. Dat maakt het merk joycrafts noor design een breed merk met voor ieder wat wils. En bij de Foamtastische Huiskamer kun je dit merk Joy Crafts Noor design online kopen. Met een actuele voorraad zorgen wij voor een snelle levering.