Nellie Snellen background sheets

Het nederlandse merk Nellie Snellen is bekend om papier, snijmallen, stempels en meer. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we Nellie snellen online en in onze shop. Onze voorraad houden we straks bij en daardoor is hij actueel en kunnen we snel levering in heel europa.

Achtergrondpapier nellies

Heel bekend zijn de handige basis vellen in A4. Dit achtergrond papier nellies  is perfect voor kaartenmakers maar ook heel tof om in stukken te verwerken in je journal. De ontwerpen van achtergrondpapier nellies zijn vaak rustig en daardoor een goede basis. Het papier is dun waardoor je met meer lagen op elkaar kan werken zoals je ook vaak ziet bij nellie snellen kaarten. Voor het matten van achtergrondpapier op elkaar is het belangrijk dat het achtergrondpapier ton sur ton is. Dat geeft een mooi evenwichtig rustig beeld.

Papier nellie snellen

De patronen van het paier Nellie snellen zijn vaak verdeelt over de helften van een A4, Daardoor kun je het papier nellie snellen ook goed gebruiken als je het in 2x A5 wilt verdelen. De achterzijde van het papier nellie snellen past weer goed bij beide helften. Het papier nellie snellen heeft een gewicht van ongeveer 90 gram. Dat maakt het perfect als achtergrond decoupage papier. De Foamtastische Huiskamer heeft dit papier nellie snellen in de collectie hobbymaterialen. Je kunt dit product van nellie snellen in onze winkel bekijken. Maar zeker ook van thuis deze achtergrond vellen van het papier nellie snellen uitzoeken en dan papier nellie snellen online shop bestellen.