De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Papercraft House paper

In combinate met de stempels van wild rose studios is het papier van Paper Craft House echt een aanwinst voor je papierhobby.

De paperpads van Wild Rose studio zijn 15 x 15 cm en de paperset van Paper Craft House is in A4 formaat.

Deze set Wild Rose Studio Paper Craft House design papers bestaan uit 40 vellen enkelzijde bedrukt papier. De kleuren zijn fleurig maar wel zacht. Dat maakt dit papier van Paer Craft House en Wild Rose Studio geschikt voor kaarten voor verjaardagen, beterschap en natuurlijk gewoon een uitinodiging of een vriendschapskaart.
De vellen in de set van Paper Craft House zijn allemaal heel goed te combineren, maar door ze te matten op bijvoorbeeld een basiskleur linnenkarton heb je zo een goede basis. Het achtergrond paper is zeer geschikt voor de Wild Rose Studio Stempels of bijvoorbeeld de stempels van CC Design.

Maak je eigen leuke creaties met die A4 design papier van Paper Craft House en Wild Rose studio in je journal of planner. Of verwerk het in je eigen gemaakt junkjournal. Het design papier van Paper Craft House is zeer veelzijdig.  Door onze actuele voorraad en scherpe prijsen is De Foamtastische Huiskamer jouw adres voor het merk Wild Rose Studio en Papercraft House.