ScrapBerry Paper

Het merk Scrapberry is al jaren een vertrouwd merk voor scrapbooking papers. De ontwerpen van Scrapberry's zijn zeer gevarieerd en prijs kwaliteit verhouding van scrapberry papier is heel gunstig. In de uitgebreide collectie scrapbooking paers en designpapier van De Foamtastische Huiskamer mag een actuele voorraad van dit merk niet ontbreken.

Scrapberry's paper in verschillende maten2>
Scrapberry's paper is er in het handige scrapformaat, 12 x 12 inch voor scrapbooking. Maar zeker ook als basis voor een mixed media layout. Het papier heeft een een gewicht van rond de 190 grams en is dus voor scrapbooking papier van prima gewicht. Wil je op dit scrapberry's papier ook met zwaardere en nattere producten werken zoals verf en pasta's dan adviseren wij je dit scrapberry's papier even op een stuk grijsbord te plakken of bijvoorbeeld op een canvasboard.

Maak kaarten met het papier scrapberry's

Doordat het papier uit de collectie van scrapberry er ook is in de kleine blokken van 6 x 6 inch. Is dit papier scrapberry's ook ideaal voor onze kaarten makers. Of voor kinderen om mee te knutselen. Want het papier scrapberry's kenmerkt zich ook door een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Het papier scrapberry's heeft een llichte zijdeglans wat het een sjieke uitstraling geeft.