Scrapboys | scrappapier

ScrapBoys is een project van Mariusz Gierszewski and Mateusz Szarapow. Beide jonge mannen hebben hun sporen ruimschoots verdient in de internationale papercraft wereld!

Complete assortiment Scrapboys bij De Foamtastische Huiskamer

Dit prachtige poolse merk met scrappapier en paperpads bevat diverse collecties die allemaal heel verschillende stijlen scrappapier hebben. En daarom heeft de Foamtastische huiskamer het complete assortiment Scrapboys in haar winkel. Scrapboys paper is verpakt in paperpad van 6 inch. Dit is dus 15 x 15 cm en op een paperpad zitten 24 vel. Scrapboys papier heeft ook scrapbookpapier verpakt of het is verpakt in een set met12 dubbelzijdige scrapbookpaper vellen. Elk ontwerp scrappapier zit er 2 keer in. Zowel het sccrappapier als de paper pads zijn voorzien van cut out elements. Deze collectie design papier voor geschikt voor vele creatieve doeleinden. Zoals kaarten maken, mixed media, scrappen en voor het maken van albums. Het gewicht van de scrapboys papers is 190 grams.

Scrapboys scrappapier online kopen

Wil je het merk Scrapboys papier liever online bestellen dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer ook aan het goede adres. Want in onze online shop hebben we actuele voorraden waardoor we het scrappapier en de papierpad van Scrapboys snel aan je kunnen leveren. Dat is toch heerlijk, zo vanuit je luie stoel papier van Scrapboys uitzoeken. En daarna kun je weer verder met je project of starten met een prachtig album  van dit geweldige papier. De Foamtastische Huiskamer heeft van scrapboys scrapbooks paper een actuele voorraad waardoor jouw bestelling snel in huis hebt. Dus online scrapboys kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer.