Stamperia scrappapier & rijstpapier

De papierlijnen van Stamperia  zijn van een prachtige kwaliteit. Gedetaillerde ontwerpen en een prima gewicht van 190 gram. Het oorspronkelijke idee was geboren aan Aziza Karrara in 1988. Haar wens was om praktische en eenvoudige instrumenten van uitstekende kwaliteit te bieden aan iedereen, zelfs als niet een kunstenaar, om hun creativiteit en verbeelding vrij uit te drukken.

Stamperia design papier met een eigen karakter

Onze filosofie is gebaseerd op de volgende basisprincipes: 100% Italiaanse Stijl Stamperia origineel ontwerp: op onze goed uitgeruste grafische afdeling bestuderen onze zeer creatieve ontwerpers originele graphics, interessante combinaties, vormen en stijlen. Dit geeft een eigen karakter aan onze collecties met design papier.

Stamperia papier voor een brede doelgroep

Het productieproces wordt zorgvuldig gevolgd om een kwalitatief hoogwaardig assortiment te verlenen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding: uitstekende kwaliteit / prijsverhouding voor een scala aan producten. Dit maakt stamperia geschikt voor een brede doelgroep.  

Stamperia papier online kopen

Natuurlijk kun je het stamperia papier komen bewonderen in onze winkel in Goirle. Maar je kunt dit prachtige papier van Stamperia ook online kopen via onze webshop. Makkelijk van uit je luie stoel Stamperia papier kopen. Kies uit de prachtige romantische en vintage stamperia paperpads, plaats hem in je winkelmandje. Betaal zoals jij wilt met paypal, ideal etc. en je bestelling is snel in huis.

Stamperia scrapbook papers koop je bij De Foamtastische Huiskamer

De prachtige producten van Stamperia, zoals de Stamperia paperads, de stamepria scrapbookpapers en het stamperia ricepaper koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Het merk stamperia is een vast onderdeel van ons assortiment en door de actuele voorraad weet je zeker dat het gekozen stameria scrapbook paper ook snel bij je in huis is. Wil je liever kleuren vergelijken en er direct je basis linnenkarton bij uitzoeken, kom dan gezellig naar onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer in Goirle. Want naast Stamperia papers hebben wij ook andere producten voor scrapbooking, mixed media etc. De Foamtastische Huiskamer is jouw hobbywinkel in de regio Tilburg.