Studio Light Paperpad & Scrappapier

Het merk Studio Light is uitgegroeid een merk voor snijmallen, papier, stempels etc. De papierlijnen van Studio Light zijn er in verschillende maten, scrapbookpapier, A4 vellen en paperpads. Met een grote variatie een ontwerpen, kleuren en stijlen. Studio Light Papercrafts is echt geschikt voor iedereen.

Studio Light Ultimate scrapcollection

Naast verschillende collectie van studio light met paperpads, stansvellen, stickers en scrapbookpaper heeft Studio Light ook een speciale scrappapierlijn. Dit is de Studio Light Ultimate scrapcollection. Het fijne van deze lijn scrappapier is dat de vellen van de Studio Light Ultimate scrapcollection los verkrijgbaar zijn. Wel zijn ze zo ontworpen dat er 4 vellen uit de Studio Light Ultimate scrapcollection bij elkaar passen. Ze zijn dan heel goed te combineren. Bij De Foamtastische Huiskamer kun je in de hobbywinkel heerlijk deze vellen scrappapier met elkaar vergelijken en combineren. Wil je advies bij je keuze. Geen probleem ons shoptema helpt je graag. En koop je liever Studio Light paper online. Dan zorgt onze actuele voorraad ervoor dat we je bestelling snel kunnen versturen.

Studio Light paper pad en scrapbook paper

Van verschillende lijnen van het papier van Studio light is een serie gemaakt. In die serie Studio Light papers vind je dan een Studio Light paper pad, en scrapbook paper van die Studio Light lijn. Doordat je die verschillende paperpads en scrapbookvellen kunt combineren met de stansblokken, stempels en snijmallen van Studio Light zorgt ervoor dat Studio Light papercraft een volledig merk is te noemen.

Studio Light Rice paper

Van een groot aantal lijnen scrappapier en papads van Studio Light is ook ricepaper uitgebracht. Dat ricepaper van studio light is natuurljk schitterend te combineren met de scrapbook papers maar zeker ook in de handige art journals van Studio Light. Bij de Foamtastishe Huiskamer vind je ook het rice paper van Studio Light en de Studio Light artjournals. Onze voorraad wordt zo actueel mogelijk gehouden waardoor de Foamtastsische Huiskamer jouw bestelling scrappapier, paper pards en rice papier snel kan leveren.