ZoJu Design Papier

Zoju Design een uniek papiermerk dat in Nederland en België alleen bij De Foamtastische Huiskamer verkrijgbaar is. Het merk ZoJu Design is is in september 2019 op de markt is gekomen.

ZoJu Design

De ontwerpen van Agnieszka Adamiuk van ZoJu design zijn fris en modern. Het scrappapier en bij behorende embelishments zijn van zeer mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij zijn erg blij met dit mooie merk ZoJu Design in ons uitgebreide hobby, card, scrap en mixed media assortiment.

ZoJu design online kopen

Iedere ontwerplijn heeft Scrappapier, een sheet met labels, een sheet met diverse engelstalige quotes en natuurlijk ook een sheet met handige tags en afbeeldingen om te knippen. Ben je niet in de gelegenheid naar onze hobbywinkel in Goirle nabij Tilburg te komen. Geen probleem je kunt bij ZoJu desing online kopen. De voorraad van ZoJu design scrapbook is bij ons actueel en wij leveren snel. De Foamtastische Huiskamer is dus jouw ZoJu design online shop voor Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa. Online ZoJu design shoppen lukt altijd bij De Foamtastische Huiskamer. Door de vele betaalmogelijkheden zoals, ideal, paypal, sofort, bancontact etc... is veilig betalen van ZoJu Design producten geen probleem.

ZoJu design scrapbooking en paperpads

Naar de scrappapiervellen van ZoJu design heeft dit merk ook paperpads en handige tags, labels en achtergrond kaarten. Zo zorgt ZoJu design ervoor dat dit papier niet alleen geschikt is voor scrapbooking, maar zeker ook voor kaarten maken en te gebruiken in je eigen journal. In onze winkel kun je alle producten vergelijken en het shopteam helpt je graag als er vragen zijn over linnenkarton of bijvoorbeeld bijpassende inkt kleuren.