Diamond painting op hout

Diamond painting is eigenlijk schilderen of borduren met kleine steentjes. De hobbypakketten voor Diamond painting zijn helemaal compleet met een houten of canvas ondergrond, een patroon, een kleeflaag, steentjes in diverse kleuren en gereedschap.

Diamond painting

Het maken van een diamond painting is heel rustgevend en je hebt best snel resultaat. De instructie is heel helder en daarom is diamond painting een hobby voor jong en oud. In een diamond paintpakket zit een ondergrond met een afbeelding en kleuren. En allerlei codes. Die komen overeen met de kleuren van de steentjes. Het is handig om voor diamond painting een opbergdoos te kopen. Zodat je de steentjes goed kan sorteren. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben ze die in verschillende maten voor diamond painting. Die vind je hier

Diamond painting online kopen

In onze webshop staan van alle diamond paint pakketten, zoals de pakketten op hout, goede afbeeldingen en de maten. Zo kun je makkelijk je diamond painting online kopen. De webshop van De Foamtastische Huiskamer heeft een actuele voorraad waardoor je snel jouw diamond painting online kopen thuis ontvangt.
De Diamond Painting pakketten op hout hebben een mooie stevige ondergrond van goed hout en zijn makkelijk te maken!

Diamond painting online shop

Natuurlijk is online kopen van diamond painting erg handig maar soms wil je meer. Dan kun je onze diamond painting online shop zelfs live bezoeken. In onze hobbywinkel in Goirle De Foamtastische Huiskamer kun je de afbeeldingen goed bekijken. Geven we je graag advies. En via onze Diamond painting online shop is versturen ook een fluitje van een cent.
thuisadres. Door de actuele vooraad en korte levertijd heb je ook diamondpaint online Belgie snel in huis.

Diamond painting online kopen Belgie

In onze webshop De Foamtastische Huiskamer is het mogelijk met Bancontact te betalen dus voor Diamond painting online kopen belgie ben je aan het juiste adres. Onze hobbywinkel is 5 kilometer van de belgische grens dus ook als je liever niet Diamond paint online kopen Belgie wil dan kun je alles bekijken in onze hobbywinkel in Goirle