Diamond Painting Wenskaart

Diamond painting is eigenlijk schilderen of borduren met kleine steentjes. De hobbypakketten voor Diamond painting zijn helemaal compleet met een houten of canvas ondergrond, een patroon, een kleeflaag, steentjes in diverse kleuren en gereedschap.

Diamond painting

Het maken van een diamond painting is heel rustgevend en je hebt best snel resultaat. De instructie is heel helder en daarom is daimond painting een hobby voor jong en oud. In een diamond paintpakket zit een ondergrond, in dit geval een leuke kaart, met een afbeelding en kleuren. En allerlei codes. Die komen overeen met de kleuren van de steentjes. Het is handig om voor diamond painting een opbergdoos te kopen. Zodat je de steentjes goed kan sorteren. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben ze die in verschillende maten voor diamond painting. Die vind je hier

Diamond painting online kopen

In onze webshop staan van alle diamond paintpakketten wenskaarten goede afbeeldingen en de maten. Zo kun je makkelijk je diamond painting online kopen. De webshop van De Foamtastische Huiskamer heeft een actuele voorraad waardoor je snel jouw diamond painting online kopen thuis ontvangt.
De Wenskaarten zijn leuk voor verschillende evenementen. Zo hebben we speciale kaarten voor een verjaardag of een moeder en vaderdag kaart. Maar ook de altijd leuke kaarten om te laten zien hoe erg je iemand waardeerd zijn beschikbaar bij ons!

Diamond painting online shop

Natuurlijk is online kopen van diamond painting erg handig maar soms wil je meer. Dan kun je onze diamond painting online shop zelfs live bezoeken. In onze hobbywinkel in Goirle De Foamtastische Huiskamer kun je de afbeeldingen goed bekijken. Geven we je graag advies. En via onze Diamond painting online shop is versturen ook een fluitje van een cent.

Diamond painting online Belgie

Voor onze belgische klanten is het natuurlijk ook heel makkelijk om onze producten te zien in onze digitale hobbywinkel. En via onze webshop kiesje jouw Diamond painting online Belgie en versturen we die naar je thuisadres. Door de actuele vooraad en korte levertijd heb je oon diamondpaint online Belgie snel in huis.