Distress Ink

Aan de slag met Distress inkt

Ben jij iemand die er van houdt om creatief bezig te zijn? Vind je het dan bijvoorbeeld leuk om dingen te maken die een vintage look hebben? Dan raden wij je aan om ons assortiment Distress ink eens te komen bekijken. We hebben bij De Foamtastische Huiskamer deze prachtige inkt in meerdere verschillende kleuren voor je klaarstaan. Dit is een speciale inkt waarmee je alles een vintage look geeft. Distress betekent het beschadigen van papier, of het ervoor zorgen dat het er oud uit komt te zien. Met Distress ink is dat heel eenvoudig te bereiken, zonder dat je hier moeilijke trucs voor uit moet halen.

Online Distress ink kopen

We vinden het belangrijk om voor jou de mooiste spullen op hobbygebied bij elkaar te hebben staan. Neem dan ook op je gemak een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat wij allemaal verkopen. Voor die nostalgische look raden wij je aan om Distress inkpads te kopen. Dit is verf die er helemaal op is ontwikkeld om voor een echt nostalgische look te zorgen. Het is een speciale verf, helemaal zuurvrij en niet giftig. Je kunt er zodoende ook nog eens mee aan de slag zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je gezondheid. De inkt droogt heel langzaam, je hebt zodoende ruim de tijd om deze te mengen of vegen.

Vandaag nog Distress inkpads kopen?

Als jij Distress ink wil kopen maar hier nog vragen over hebt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. We helpen jou dan met het maken van een keuze voor de beste materialen voor je hobby. Een bestelling bij ons maken is heel eenvoudig. Gewoon even de juiste producten in je winkelwagentje zetten en wij zorgen ervoor dat jij deze zo snel mogelijk krijgt opgestuurd. Zo hoef je niet lang te wachten om met de mooie inkt van Distress aan de slag te kunnen gaan! Je kunt je bestelling ook altijd op komen halen bij onze fysieke winkel in Goirle.