Distress Oxide Spray

Distress oxide kopen

Ben jij op zoek naar een verf die er goed geschikt voor is om een nostalgische look te scheppen? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende producten voor je klaarstaan. Neem bijvoorbeeld Distress Oxide. Dit is een speciale verf die er helemaal op is ontwikkeld om die nostalgische look waarheid mee te maken. Daarbij willen we opmerken dat je met Distress oxide een ander effect krijgt dan met Distress inkt. Waar de inkt helder blijft, daar heeft de oxide meer een krijtachtig effect.

Aan de slag met Distress Oxide spray

Distress Oxide spray is in meerdere verschillende kleuren bij ons te krijgen. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor uitvoeringen wij op dit gebied allemaal verkopen. Selecteer de kleuren die jij mooi vindt en waar je graag mee aan de slag wil. Je kunt er ook voor kiezen om juist voor een complete set te gaan. Ook deze hebben wij in ons assortiment. Je hebt dan gelijk meerdere verschillende kleuren bij elkaar. Zo kun je pas echt creatief bezig zijn en alles maken wat je maar wilt. Distress oxide is daarbij niet giftig en geheel zuurvrij. Je kunt er zodoende ook nog eens zonder zorgen mee werken.

Meer weten over Distress Oxide spray?

Als je meer wil weten over onze spray en wat hier allemaal mee mogelijk is, dan neem je gewoon even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende producten klaarstaan om je hobby nog leuker mee te maken. We helpen je graag aan de producten die het beste op jouw wensen aansluiten. Als jij je bestelling hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat je jouw producten snel in huis hebt. Het is ook altijd mogelijk om je bestelling bij ons in Goirle op te komen halen. Je kunt dan gelijk in het echt zien hoe onze producten er uitzien.