Inka Gold | Viva Decor

Inka Gold is een embellishment mousse in heel veel schitterende kleuren. De Inka Gold van Viva decor is er
bij de Foamtastische huiskamer met een actuele voorraad. Daardoor heb je jouw bestelling Ink Gold snel in huis.

Inka Gold Viva Decor.

Deze Inka wax aanbrengen en je project krijgt een elegante metallic glans.
Inka Gold Viva Decor is bijzonder geschikt voor zuigende ondergronden zoals papier, onbehandeld hout, karton en ongeglazuurde aardewerk. Inka Gold wax is op basis van water en kan na droging een extra glans krijgen door hem op te poetsen. (polijsten)

Belangrijke tip houdbaarheid van Inka Gold verbeteren

Gebruik Inka Gold niet direct uit de pot. Haal bij voorkeur de te gebruiken hoeveelheid met een schoon paletmes uit het potje.En verwerk die pas daarna op je project. Dan kun je het wel met een vinger aanbrengen. De overtollige pasta adviseren we je om weg te gooien omdat er op je craftsheet, aan je sponsje en aan je vinger altijd bacteriën zitten die de houdbaarheid van inka gold negatief beinvloeden. Wees zuinig met wat je uit het potje haalt. Daarna je potje Inka Gold goed sluiten en koel en donker bewaren.

Inka gold uitgedroogd !!!

De nachtmerrie van iedere crafter. Een uitgedroogd potje Inka gold. In onze blog hebben we hier over een en ander beschreven. Vaak is je Viva decor Inka Gold nog te redden dus lees onze blogpost hierover.

Inka Gold online bestellen makkelijk en snel

Inka gold is onmisbaar bij het maken van mooie kaarten, gave scrappagina's en hippe journals. Probeer Inka Gold pasta uit en je bent gelijk verkocht. Geen tijd om naar onze winkel te komen. Maar wil je toch snel aan de slag met Inka Gold. Dan is Inka Gold online bestellen een uitkomst. In onze wbeshop hebben we een actuele voorraad van de Viva Decor Inka Gold. Handige en veilige betaalmethoden voor heel Europa. Inka Gold online bestellen makkelijk en snel. De Foamtastishe Huiskamer is jouw adres voor veelzijdige hobbymaterialen. Heb je vragen mail ons shoteam. Ze helpen je graag.