Nuvo Expanding Mousse

De expanding mousse van Nuvo is een hele toffe pasta die bij verhitting verandert van structuur. De Foamtastische Huiskamer heeft deze pasta in het assortiment met een actuele voorraad en een snelle levering.

Nuvo Expanding Mousse

Nuvo Expanding Mousse is een dikke pasta met schitterende metallic kleuren. Daarnaast gaat de pasta expanden, dus uitzetten als je hem met de heattool verhit. Het eindresultaat is bobbelig en SUPER vintage. Ideaal voor mixed media projecten en grungy look op je kaarten en scraplayouts. Het verwamen van de pasta doe je met een heattool.

Tonic Nuvo Expanding Mousse

De Tonic Nuvo Expanding mousse is perfect voor het toevoegen van unieke textuur details aan je mixed media projecten en andere ontwerpen. Verkrijgbaar in 7 metallic kleuren die elk een prachtige glans bevatten. In de Tonic Nuvo Expanding Mousse zit het hooggepigmenteerde mica poeder die zorgt voor de schitterende glans. Het kan gebruikt worden als 'gewone’ embellishment mousse, maar als je het verhit met een heattool gaat het uitzetten. Ook krijgt het dan een structuur.

Expanding mousse verhitten nat of droog?

Hoe kan je expanding mousse nu het beste verhitten als het nat is of als het droog is, Expanding mousse verhitten kan nat of droog, Alleen heeft het verhitten van de naate expanding mousse een iets ander resultaat dan het verhitten van de droge expanding mousse. Zoals vaak bij mixed media is er geen goed of fout. Dus lekker experimenteren met de expanding mousse verhitten om jouw favoriet te kiezen.

Expanding mousse nuvo voor een verbluffend effect

Voor een verbluffend effect gebruik je Nuvo Expanding Mousse. Veeg het over een stencil of met de losse hand over je mixed media project. Verhit de mousse met een heattool en je ziet de mousse opstijgen. Voor een prachtig 3D effect.