Shimmer powder NUVO

Nuvo Shimmer Poeders zijn een unieke combinatie van glinsterende micapoeder en een levendig, droog pigment. Met deze pigment poeders creëer je een prachtige metallic kleurenexplosie.

Nuvo Shimmer

Het hooggepigmenteerde Nuvo poeder gebruik je door een heel klein beetje op je papier te strooien. Spray er wat water over en je gelooft je ogen niet. Je kunt ook eerst je papier natmaken en de Nuvo Shimmer powder op het natte papier strooien. Gebruik het wel met mate om de mooie kleurnuances te ervaren.

Het is ook mogelijk om wat poeder op een plastic vel te strooien en dit op te pakken met een natte penseel. Zo kun je er mee schilderen. Ieder flesje bevat een mix van verschillende kleuren die zich pas laten zien in combinatie met water. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we veel pigmentpoeders in het assortiment. Onze voorraad is actueel en de levering snel. Dus Nuvo shimmer powder kopen doe jij deze hobbywinkel

Shimmer powder Nuvo

Hiermee creëer je een prachtige metallic kleurenexplosie. Het hooggepigmenteerde poeder gebruik je door een heel klein beetje op je papier te strooien. Spray er wat water over en je gelooft je ogen niet. Je kunt ook eerst je papier natmaken en het poeder op het natte papier strooien. Gebruik met mate! Het is ook mogelijk om wat poeder op een plastic vel te strooien en dit op te pakken met een natte penseel. Zo kun je er mee schilderen. Ieder flesje bevat een mix van verschillende kleuren die zich pas laten zien in combinatie met water. In de winkel van de Foamtastische Huiskamer in Goirle kun je van alle shimmerpowders een voorbeeld zien. Maar soms koop je liever jouw Nuvo shimmer powder online. Ook dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Onze actuele online voorraad zorgt voor een snelle levering. Wij verzend door heel europa en veilig betalen vinden wij logisch.

De Foamtastische Huiskamer, shimmer powder nuvo, nuvo shimmer powder kopen, nuvo shimmer,