Versamagic

De pigmentinkt VersaMagic heeft het uiterlijk van krijt. Maar in tegenstelling tot krijt, geeft het niet af. De inkt is perfect voor allerlei stempeltechnieken en voor rechtstreeks gebruik van het druppelvormige inktkussen op ruw en glad papier.

Versamagic Inkt

Versamagic is een chalk pigment inkt die droogt op alle soorten cardstock, ook op donkere kleuren. Deze iets nattere inkt voor stempeltechnieken, verwerking met mask stencils en voor rechtstreeks gebruik op papier.

Versamagic Chalk Inkt

Deze VersaMagic ® Dew Drop™ inktkussens zijn ideaal voor drukke hobbyisten en scrapboekers en zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleuren van zachte pasteltinten en natuurlijke aardetinten tot rijke juwelenkleuren. De Versamagic chalk inkt is compact van formaat met zowel een rond uiteinde en een verlengde punt. Deze kleine losse Dew Drop inktkussens zijn kleurrijk en stapelbaar.

Versamagic kopen

De Foamtastische Huiskamer heeft in de winkel en online een ruime collectie aan stempelink. Dus wil je versamagic kopen dan ben je bij de Foamtastische Huiskamer op de juiste plek. In de winkel laten we je graag zien hoe de kleuren er uit zien. Online is onze voorraad actueel en de levering is snel dus online versamagic kopen kan bij De Foamtastische Huiskamer.