Piatek Traveljournal & A5 Journal

Een Travel journal is simpel gezegd een dagboek, maar dan niet (alleen) met tekst. In een tavel journal leg je je herinneringen en gedachten vast door middel van schetsen, tekenen, schilderen, knippen en plakken. Denk hierbij aan collages!
Een travel journal wordt vooral gebruikt om herinneringen van reizen en activiteiten vast te leggen.
Je leeft je op een creatieve manier helemaal uit en daarmee creëer je een uniek document waar je later nog eens in terug kunt bladeren.

Travel Journal kopen


In principe is een travel Journal altijd 1 size. Hierdoorzijn ze makkelijk mee te nemen op reis. Ook hebben ze hetzelde soort papier voor veel verschillende doeleinde.
Zo kan ik in ieder boekje werken met aquarelverf, maar ik krijg niet in ieder boekje hetzelfde resultaat. Wil je vooral tekenen met potlood (en dus droge technieken gebruiken), dan is een schetsboekje (dummy) uitermate geschikt.
Deze zijn er met wit papier of crème papier.

Travel Journal online


Wees niet bang om te beginnen in een Travel journal. Het is jouw boekje en je kunt geen fouten maken. Ben je niet tevreden, dan is het nog niet klaar. Breng een nieuwe laag aan of voeg wat elementen toe. Maak het jouw eigen kunst dagboek en sta jezelf toe om te proberen, fouten te maken en te groeien. Een Travel Jornal is een super leuke herinnering van allemaal mooie momenten en reizen!