Journal sticker & tabblad

In jouw Bullet journal staan natuurlijk alle belangrijke punten die jij tegen gekomen bent en die je goed wilt onthouden. Om deze informatie nog mooier aan te kleden en te organiseren kun je nu ook handige stickers gebruiken, namelijk Bullet journal stickers.
Deze stickers geven je geschreven tekst nét even een extra detail mee, om het geheel nog mooier te maken.

Bullet Journal Stickers kopen

Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat je zojuist pas het concept van een bullet journal hebt leren kennen.
Een bullet journal is een boek waar je van alles wat je mee maakt en leuk vindt, vast kunt leggen.
Je kunt dit vastleggen door plaatjes te plakken, foto’s erbij te plakken, tekstjes te schrijven en alles uiteindelijk prachtig te versieren.
Tijdens het vastleggen van je ervaringen is het natuurlijk heel leuk om het nog een keer te kunnen herbeleven. En over een tijdje wordt het alleen nog maar leuker om weer te zien waar je ooit mee bezig geweest bent. Super handig voor het plannen!

Bullet journal Stickers online

Wanneer je ook graag zo’n tof boek met al je bijzondere ervaringen wilt gaan maken, dan kun je er natuurlijk als een berg tegenop zien, maar dit is helemaal niet nodig.
Als je de basis klaar hebt zijn er veel mogelijkheden om de bullet journal op te leuken! zoals een paar mooie pennen, washi tape en stickers, dan is het alleen nog maar een kwestie van ervaringen meemaken.
Geef je ogen goed de kost en probeer alles waar jij blij van wordt, vast te leggen in foto’s en teksten.
Naast dat het maken van een bullet journal heel leuk is om te doen, is het ook goed voor je gezondheid: ontspannen is sowieso belangrijk en door bij de leuke dingen in je leven nog een extra keer stil te staan, zul je vast een positievere kijk op je leven krijgen.

Bullet journal stickers kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer!