Journal & Album

Ben je op zoek naar Scrapbook album , Art journals, Bullet journals en schetsboeken? In onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer met heel veel tekenmateriaal hebben we een flinke collectie. Scrapbook albums zijn geweldig om je fotos op een fraaie manier te bewaren. Herinneringen worden nog waardevoller als je ze in een scrapbook vastlegt. In onze fyseike winkel, maar ook voor het online kopen ben je bij ons aan het juiste adres.

Art Journal en Bulletjournal online kopen

Bij het kopen van een Art Journal of bulletjournal speelt je persoonlijke smaak een grote rol. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je een grote collectie aan Art Journals, Bulletjourmals en schetsboeken. Want hoe heerlijk is het om naast het kaarten maken, schilderen, scrappen ook een creatief dagboek bij te houden. Een Art Journal !!!
Weet je niet hoe te beginnen met een journal? Kijk dan eens bij onze workshops. We leren je graag van tal van technieken. Een echte trend is het een Bulletjournal maken. Handletteren, oraganiseren, tekenen en creatief bezig zijn... het komt er allemaal in samen.....We hebben een mooie collectie van de MUS bulletjournal.
Heb je vragen over het maken van een Journal of weet je niet zo goed wat moet kiezen? Neem per mail of telefoon contact met ons op. Onze ladies van De Foamtastisch Huiskamer staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo maken wij het je nog makkelijker en kun je jouw Art Journal en Bulletjournal online kopen. Of kom naar de winkel dan kun je de Art Journal en Bulletjournal zelf bekijken.

Scrapalbum online bestellen

Op het gebied van albums vind je bij De Foamtastische Huiskamer een grote diversiteit. Voor ieder wat wils. Van eenvoudigere plakboeken tot schitterende mappen van ECHO PARK - We're Memory Keepers. Maar ook een scrapablum van Darice en voor project life. Alle navullingen hebben we natuurlijk ook voor een scrapalbum albums beschikbaar. Het is heerlijk om in onze webshop rond te neuzen en zo je scrapalbum online te bestellen. De actuele voorraad en snelle levering zorgen er voor dat je snel je scrapalbum kunt gaan maken. Dus vanuit je luie stoel jouw scrapalbum online bestellen doe je hier.

Zowel een Art Journal, Bulletjournal als scrapalbum zijn zeker favoriet bij onze foamtastic ladies. Zij kunnen je dan ook goed helpen met al je vragen. Mail of bel ons en we staan voor je klaar.