Scrapbook | Spiraal | Memory 2pins

Scrapbooking blijft onverminderd populair. Het is een fantastische manier om je favoriete herinneringen te bewaren op een creatieve manier. Zo kun je later al die mooie momenten en belangrijke gebeurtenissen opnieuw beleven als je door de zelfgemaakte albums bladert. In onze webshop vind je alles voor jouw DIY projecten. Vanaf het maken van scrapbook layouts, zoals een romantische Franse pagina, een trouwfoto project en een warme herfst layout. Laat je inspireren op het internet door ideeën en ga aan de slag met je eigen scrapbookpagina’s voor jouw meest dierbare herinneringen!

Scrapbook maken

De Engelse term scrapbook betekent in het Nederlands plakboek. Scrapbooking betekent dan ook plakboek maken. Dit is een creatieve hobby waarbij je foto’s op een fantasievolle manier inplakt. Welke foto’s je ook gebruikt, het maakt niet uit.

Scrapbook kopen

Meestal scrap je met een thema mee. Dus maak je een scrapbook van jou vakantiefoto’s. Dan zijn de versierselen er omheen  die je een vakantiegevoel geven. Dus je scrapt met het thema mee. Je past illustraties en kleuren hierop aan. Juist in de tijd van digitale fotografie, wil je de mooiste foto’s op een speciale manier bewaren. Denk hierbij aan geboorte, huwelijk, vakantie of jouw kinderfoto’s. Je zult zien scrapbooking is leuk!