De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Tekenpotlood - Houtskool

Ben je op zoek naar grafiet- en tekenpotloden, houtskool of vulpotloden? Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een groot assortiment op voorraad.

Potloden om te schetsen

Potloden hebben verschillende hardheden en zijn te gebruiken voor verschillende technieken. Een potlood is vermalen grafiet en heeft verschillende tinten en hardheden. Harde potloden hebben de letter H en er staat een nummer bij: oplopend vanaf 1H tot en met 9H waarbij 9H het hardste potlood is. Zachte potloden hebben de letter B en kunnen beter textuur aanbrengen dan harde potloden. Afhankelijk van de hardheid van het potlood staat er een nummer bij, vanaf 1B tot en met 9B waarbij 9B het zachtste potlood is. HB is een mengeling van hard en zacht en wordt vaak op scholen gebruikt. Wil je weten welk potlood het beste bij je project past? Bel of mail ons en de ladies van het Foamtastisceh Shopteam sttasn voor je klaar.

Tekenen met houtskool doe je met houtskool van De Foamtastische Huiskamer

Houtskool tekenen is leerzaam en leuk. Bij De Foamtastisceh huiskamer hebben we verschillende soorten houtskool om mee te tekenen en zelfs grafiet poeder van Koh-I-Noor. Onze houtskoolstaafjes zijn in verschillende diktes verkijgbaar. Naast de bekende staafjes verkopen we Syberische krijt. Dit zijn staafjes van geperst houtskool. Siberisch krijt heeft een intensere zwarte kleur dan gewone houtskool staafjes. Daarnaast voelen ze vettiger aan.

Vulpotloden voor tekenen

De vulpotood, een soort potloodpen, biedt tekenaars of schrijvers lijnen met een constante breedte zonder daarvoor te hoeven slijpen. Dit maakt een vulpotlood ideaal voor een et handschrift of een technische tekening. Met een vulpotlood kun je ook schetsen of erg gedetailleerd werken. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag.