De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Boa's

De veren boa voor ieder feest te koop bij de Foamtastische Huiskamer
Bij het maken van onze foamkronen en foamwigs maken we vaak gebruik van zo`n feestelijke boa. Maar natuurlijk kun je die ook zo dragen tijdens carnaval of op een heerlijk thema feest. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we betaalbare en brandveilige boa`s

Mooi versieren met prachtige veren boa's

Een feestboa is een feestkleding accessoire die goed moet kloppen met de rest van je feestoutfit.
Kijk maar eens bij de prachtigepaarze sjaal boa, of de groene boa voor op die knalrode feest jurk. De keuze mogelijkheden in deze verenpracht is onbeperkt. Kom je er zelfs met de twee kleuren boa's niet uit dan geven wij de tip om zelf de kleuren van je boa samen te stellen.
Het is eenvoudig om 2 boa's van verschillende kleuren in elkaar te draaien zodat de kleurcombi van jouw wens ontstaat. Bedrijven en verenigingen doen dit vaak om zo de bedrijfskleuren of clubkleur in een boa te vangen.
Maak veren boa's in de kleur van je keuze op een jumpsuit en je wordt een prachtige Pino op je party.
De Boa's zijn ook erg leuk te gebruiken voor Fursuits!

Boa voor feestjes

Heb je een themafeestje gerelateerd aan een bepaalde kleur? Bijvoorbeeld een leuk bedrijfsfeest? Ook dan is een boa de perfecte toevoeging. Zeker als je niet zo van verkleden houd, met een boa ben je dan eigenlijk al helemaal klaar.
Ook voor veel eigen fantasy creaties zijn boa's een leuke optie!

Groepen kostuums met een Boa

Ga je met een groep op pad en wil je iets unieks en herkenbaars toevoegen aan jullie outfit? Ook dan is een boa perfect geschikt. Deel ze uit aan iedereen en het is direct duidelijk dat jullie bij elkaar horen. Met dit feestelijke en voordelige item zal iedereen in zijn nopjes zijn, bovendien is het goed voor het groepsgevoel!
Ook voor vrijgezelle feestjes is zijn boa's super leuk!