Accessoires - Bohemian

Bohemien hangers voor uw mooiste sieraden

Ook zo lekker bezig met het maken van sieraden of wil je er mee beginnen? Heb je al gezien hoeveel mooie producten er zijn om de mooiste en hipste creaties te maken? Unieke creaties in jouw stijl. Ben jij op zoek naar de mooiste kralen en bedels?  De foamtastische Huiskamer heeft een schitterende collectie kralen en bedels met bohemian hangers. Deze geweldige Bohemian hangers en tussenstukken in super hippe vormen en kleuren zijn een echte aanwinst voor uw collectie. U kunt bijvoorbeeld een hanger aan een ketting verwerken of de mooiste oorbellen maken. Natuurlijk zijn de bohemian hangers ook als tussenstuk te gebruiken voor de allermooiste armbandjes.

Bohemian bedels zijn echte blikvangers

Bohemian is een levenswijze en staat voor het vrije leven. Deze stroming is lang geleden ontstaan en zien we op veel gebieden terugkomen. De stijl die is ontstaan is vaak kleurrijk met veel printjes. Ook de natuur speelt in deze stijl een grote rol wat je terugziet in de vorm van de bohemian bedels. De bedels in bohemian stijl kun je onder andere leuk combineren met facet kralen, houten kralen, glaskralen, natuursteen kralen en rocailles. Bohemian bedels zijn echte eye-catchers dus leuk  om aan een ketting te hangen. Ook kun je ze verwerken als oorbellen of als tussenstuk aan een armband.

Hangers in bohemian stijl koop je bij De Foamtastische Huiskamer.

Ook zo enthousiast over de hangers in bohemian stijl? Bestel ze snel in onze webshop of kom naar onze winkel in Goirle. Dan wordt het kopen van kralen en bedels nog leuker, want je vind altijd iets moois in onze  kralenhoek met sieraadbenodigdheden. Je waant je er echt in een kralenwinkel. Regelmatig wordt deze hoek aangevuld met nieuwe kralen en bedels.
Heb je nog vragen over de hangers bohemian of over onze andere hobbymaterialen? Vraag het ons shopteam. Zij staan voor u klaar om u helpen met informatie  of bij het maken van een keuze. Mail of bel ons en we helpen je verder. Ook in de winkel staan we voor u  klaar.