Bloemen - Roosjes (kralen)

Bloemen kralen geven vrolijkheid

Heb je ook de fantastische hobby van het maken van sieraden ontdekt? Heb je al gezien hoeveel mooie kralen er zijn om de mooiste en hipste creaties te maken? Unieke creaties in jouw stijl. De Foamtastische Huiskamer heeft een schitterende collectie kralen waaronder bloemen kralen. Wat zijn de bloemen kralen ontzettend leuk. Ze zijn er in diverse kleurtjes en kunnen op vele manieren gebruikt worden.

De roosjes kralen zijn mooie bloemen kraaltjes

Ontzettend leuk en mooi zijn de roosjes kralen. Ze zijn gemaakt van acryl  in vele leuke kleuren. Met deze geweldige, zoete kraaltjes maakt u in een handomdraai leuke oorbellen of gebruik ze als bedel aan een armband of ketting. De Roosjes kralen zijn ook erg schattig voor meiden sieraden. Ze hebben aan beide kanten een rijggat. Je kunt ze dus rijgen aan een elastiek of draad. Ook kun je ze opplakken. Je kunt ze mooi combineren met andere kralen in diverse afmetingen. Hoe creatief ben jij? Je maakt trendy armbandjes, kettingen, armbandjes en nog veel meer met kleurrijke roosjes en bloemen kralen.


De mooiste kralen koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Alle materialen voor sieraden zijn bij ons beschikbaar, en wij helpen u graag om een mooie combinatie te maken! De Foamtastische Huiskamer heeft een schitterende variatie in kralen. De mooiste kralen koop je dus bij ons. Het assortiment wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Het staat allemaal voor je klaar in de webshop en in de winkel in Goirle. Je kunt de producten dan zien en voelen. Zo wordt het kopen van kralen en bedels nog leuker, want je vind altijd iets moois in onze  kralenhoek met sieraadbenodigdheden. Je waant je er echt in een kralenwinkel.  Heb je wat hulp nodig bij je keuze, dan kun je ons team er zeker naar vragen. Mail of bel ons en we helpen je verder. Ook in de winkel staan we voor u  klaar.