Kralen in hout, metaal, glas, acryl

In de Foamtastische Huiskamer vind je heel veel kralen in alle kleuren van de regenboog. Wil je je sieraad die exclusieve (showbizz) look geven kies dan voor glasparels. Natuurlijk wil je soms ook juist extra bling bling, dat kan met facetkralen. Een stoere look vraagt meer om houten of keramiek kralen. Naast een verschil in uitstraling is ook het gewicht daarbij wezenlijk.

Kralen online kopen

Natuurlijk is het heerlijk om in onze winkel te neuzen tussen de verschillende kralen. Maar soms wil je jouw kralen online kopen. Bij alle online kralen vind je onze actuele voorraad. Zowel in de winkel als in onze online winkel zijn er kralen in allerlei maten, vormen en kleuren. Ben je op zoek naar een speciale kraal of weet je niet welk basismateriaal je nodig hebt? Ons team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder. Wij kennen onze producten goed.

Hoe vind ik de leukste kralen in de webshop?

Zoek je een kraal in specifieke kleur, vul die dan in bij de zoekfunctie rechts bovenin en je krijgt alleen materialen in beeld van de door jou aangegeven kleur. Dit is ook mogelijk voor bijvoorbeeld de afmeting , bijv. de zoekterm '8mm' levert alle kralen op die een afmeting hebben met 8mm. Zo kun je dus heel makkelijk online je kralen kopen of je kunt vast eens rondneuzen voor je in de winkel je kralen gaat kopen. en zo maak je zelf de mooiste ketting, enkelbandje of armband.