(Rijg)benodigdheden

Bij het maken van sieraden kunnen rijgbenodigheden natuurlijk niet ontbreken. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben wij een leuk assortiment!
Nylondraad, Waxkoort, Suede lint, Satijn lint en nog veel meer koop je in onze hobbywinkel in Goirle of in onze webshop!

Satijnlint online kopen


Satijn lint is misschien wel het meest bekende en meest gebruikte lint van alle linten. Door de mooie glans heeft satijnlint een luxe uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Koop satijn lint bij de Foamtastische Huiskamer in verschillende breedtes Van 1.5 mm tot 2.0 mm breed. Door deze keuze in breedtes lint is het vrijwel overal toepasbaar en voor elk project is wel een geschikte breedte te vinden. Vanuit je hobbykamer satijnlint online kopen bij de Foamtastische Huiskamer, snelle levering door actuel voorraad.
Niet alleen voor het rijgen maar ook voor detail in kleding is het satijnlint erg leuk!

Nylondraad kopen bij De Foamtastische Huiskamer


Een spoel met transparant nylon draad is super leuk! Ideaal om bijvoorbeeld ballonnen mee op te hangen. Ook kunnen er veel sieraden mee gemaakt worden met veel verschillende kralen. Nylondraad online kopen bij de Foamtastische Huiskamer geeft je de service van de lokale winkelier. In de hobbywinkel en de webshop hebben we  verschillende diktes en soorten Nylondraad.  Zowel niet aelastisch als elastisch nylondraad koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Armbandjes rijgen wordt extra leuk met nylon draad kopen bij de Foamtastische Huiskamer.

Suedekoord koop je bij De Foamtastische Huiskamer


Suede koord en lint wordt veel gebruikt voor costumes voor verschillende evenementen. Vaak worden verschillende armor hiermee bevestigt aan het lichaam. Ook wordt suede lint vaak met Leer of nepleer gebruikt om de ruige look te behouden. Koop je suede koord online bij De Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraad. Met de service van de lokale winkelier.

Waxkoord kopen online bij De Foamtastische Huiskamer


Waxkoord is een koord, gemaakt van katoen. Daar overheen is een dun laagje was aangebracht. Dit laagje was (of wax) zorgt ervoor dat het koord niet snel pluist. Het laagje was zorgt er ook voor dat vuil zich minder makkelijk aan het waxkoord hecht. Een ander voordeel is dat het erg sterk is, waardoor je het voor veel verschillende creaties kunt gebruiken. De Foamtastische Huiskamer heeft een ruime keuze aan waxkoord. In onze webshop kun je Waxkoord kopen online, maar in de hobbywinkel in Goirle adviseert ons shopteam je graag over de mogelijkheden.
Waxkoord (meestal met een dikte van 3 mm) wordt het meest gebruikt als de basis voor een eenvoudige ketting. Door er alleen maar een mooie hanger aan te hangen, wordt het resultaat al snel een trendy sieraad waarmee je gezien mag worden! Door de actuele voorraad is waxkoord kopen online bij de Foamtastische Huiskaamer een goed plan. Je hebt jouw bestelling zo in huis.