Schelp- parel

Populaire schelp kralen zoals Kauri schelpjes en andere exemplaren kun je hier in ons uitgebreide assortiment terugvinden. Dé trendy kralen van dit moment om sieraden mee te maken. Wees er op tijd bij en shop jouw favorieten.
Schelp kralen kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze Webshop!

Schelp kralen kopen

Schelp kralen geven een natuurlijke en speelse uitstraling aan je sieraad. Door de diversiteit van ons assortiment zijn de schelpkralen mooi te combineren. Betaalbare kralen heeft schelpkralen in diverse vormen, zoals ronde schelpkralen, discs, druppelvorm, ruit, hartjes, sterren, facet rond, zeshoek, chips, plat rond, ovaal en meer! Deze schelpkralen zijn leuk te combineren met schelphangers. Deze hangers zijn er tevens in diverse vormen, zoals hartjes, sterren, rond, bloem, kruis en druppelvorm. Onder schelpkralen vind je onder andere strombus en wulken schelpen en de geliefde kauri schelpen, die veel gebruikt worden in trendy sieraden.

Schelpen kralen voor sieraden

Schelpkralen zijn onder andere zeer geschikt voor een strand-look. Zeker in combinatie met houten kralen, katsuki kralen en zoetwaterparels maak je leuke zomerse sieraden. Ook veel andere leuke strand thema kralen, zoals de houten kralen, zijn natuurlijk te vinden in onze winkel!

Parel kralen


Wij hebben naast schelpen kralen ook heel veel leuke kralen met een Parelglans, in verschillende vormen en maten. Er zijn verschillende parelsoorten. De meest bekende parels zijn misschien wel de ‘echte’ klassieke parels. Deze worden gemaakt door bepaalde weekdieren, zoals oesters. Deze verzamelen korreltjes zand, die de schelp binnendringen. Het komt terecht in een soort mantel, van parelmoer. Het weekdier verwerkt deze in een lange tijdsperiode tot een parel. De parels worden opgedoken door parelduikers en parelkwekers. Hoe langer de parel in het schaaldier blijft zitten, hoe groter deze wordt. Toch is een grotere parel niet duurder dan een kleinere parel. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!