Dutch Doobadoo mallen

Creatief met Dutch Doobadoo mallen

Maak jij jaarlijks de kerstkaarten zelf? Of vind je het gewoon leuk om iemand af en toe te verrassen met een leuke kaart? Zelf kaarten maken is leen leuke hobby en tevens geeft het veel plezier bij de ontvanger van je kaartje. Mooie en professionele kaarten kun je maken met de Dutch Doobadoo mallen. Dutch Doobadoo is een hip en modern Nederlands merk, die talloze mallen op de markt heeft gebracht om leuke (3D) kaarten te maken. Ook al ben je heel goed in kaarten maken, soms kan inspiratie ontbreken of je bent niet zo goed om bepaalde figuren te maken. Met de Dutch Doobadoo mallen lukken je kaarten altijd.

Veel mogelijkheden met Doobadoo mallen

Met Doobadoo mallen heb je verschillende mogelijkheden. De mallen zijn dan ook voor diverse hobby´s te gebruiken, zoals scrapbooking en het maken van Art Journal pagina´s. Je hebt een enorme keuze uit mallen van verschillende soorten onderwerpen. Of het nu om mallen gaat met kerstonderwerpen, met voertuigen, dieren of letters en cijfers, van ieder onderwerp is wel een Doobadoo mal te koop. Naast mallen voor kaarten en werkstukken, zijn er ook Doobadoo mallen voor het maken van fraaie enveloppen of doosjes die je cadeau kunt doen. De Doobadoo mallen bieden je erg veel hobbyplezier en zijn bovendien goed geprijsd.

Mallen Dutch Doobadoo koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ben jij altijd creatief bezig met scrapbooking of maak je graag leuke kaarten? Als je in Goirle of omgeving woont, dan moet je echt eens een kijkje nemen bij De Foamtastische Huiskamer. Wij hebben zeer veel mallen van Dutch Doobadoo in ons assortiment, zodat je altijd wel de mallen tegenkomt die jij nodig hebt. En ben je niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Bestel dan eenvoudig online in onze webshop, dan krijg je de Dutch Doobadoo mallen snel thuis geleverd.