Alcoholmarker - Tombow ABT Pro | Chameleon

Met alcoholmarkers maak je mooie kleurovergangen

De Foamtastische Huiskamer heeft een grote variatie aan tekenmateriaal. Ook alcohol markers sieren het assortiment. Alcohol markers zijn stiften op alcohol basis. Natuurlijk zijn alcohol markers bedoeld om te kleuren maar het zijn niet zomaar stiften. Je kunt er in tegenstelling tot andere stiften hele mooie kleurovergangen mee maken. Daardoor kun je er schaduw- en licht effecten mee aanbrengen in een tekening. Je kleurt de afbeeldingen er heel mooi mee in. De Foamtastische Huiskamer heeft een ruim assortiment aan alcohol markers met diverse merken van hoge kwaliteit.

Alcohol stiften zijn geen gewone stiften

Ben je op zoek naar alcohol stiften van goede kwaliteit dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres.  Wij hebben namelijk de beste merken in ons assortiment zoals Tombow en Couture Creations. Deze alcohol stiften zijn onmisbaar voor creatievelingen. Met  alcohol stiften maak je mooie egale kleuren omdat de kleur gemakkelijk verdeeld wordt. Kleuren kun je over elkaar laten lopen zodat je mooie schaduwen kunt creëren. Je kunt de kleuren mooi mengen met elkaar. Het resultaat is egaler en netter en  zonder strepen en voor zoveel hobby’s fijn om te gebruiken zoals bij je eigen tekeningen, bij stempels, kleurplaten, etc..

Stiften op alcoholbasis kopen doe je bij de Foamtastische Huiskamer

Wil je ook stiften gebruiken en de kleuren mooi kunnen mengen? Wil je met stiften mooie egale vlakken creëren? Dan zijn stiften op alcoholbasis zeer geschikt voor jou. Wil Stiften op alcoholbasis van goede kwaliteit kopen? Ga dan naar De Foamtastische Huiskamer. Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle kun je stiften op alcoholbasis kopen. Er is voldoende keuze. Van ons krijg je vervolgens een persoonlijke service en producten van goede kwaliteit. Zijn er vragen, stel ze ons. Wij staan voor je klaar om ideeën en adviezen te geven om van  jouw hobbyproject een succes te maken. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.