Tombow ABT Pro alcohol marker

De Tombow ABT Pro heeft de kwaliteit die je gewend bent van de Tombow ABT Dual brush pens, maar dan op basis van alcohol!
Ontworpen voor en met professionals is dit de ideale marker voor illustraties, mode ontwerpen, architectuur en vele andere creatieve toepassingen. Het is de eerste alcoholmarker met een penseelpunt die zowel dynamisch als stabiel is. De Tombow ABT Pro beschikt over een flexibele penseelpunt aan de ene kant en een beitelpunt aan de andere kant. De flexibele nylon brush tip zorgt ervoor dat het voelt alsof je met een marker op waterbasis werkt, maar dankzij de alcoholbasis van de marker kun je de kleuren direct blenden zonder water. Daarnaast heeft de punt geen effect op het papier. Het papier gaat niet rullen, zoals dat met pennen op waterbasis wel vaak gebeurt. De lijnbreedte van de beitelpunt is geoptimaliseerd voor de behoeften van illustratoren, ontwerpers en architecten. Concreet betekent dit dat de maximale lijnbreedte 5,5 mm is. Als je met het smalste stukje van de punt schrijft, krijg je een lijn van 0,5 mm. Zo kun je vele lijnen met een variabele dikte tekenen.

De Tombow ABT Pro is verkrijgbaar in 107 heldere kleuren en 1 kleurloze blender. Door te blenden creëer je zelf nog meer kleurvarianten. De marker is zo ontworpen dat je er langere tijd achter elkaar mee kunt werken. De dunne, ergonomische stift ligt gemakkelijk en licht in de hand. Voor de beste resultaten is het belangrijk om op het juiste papier te werken. Alcohol markers hebben de eigenschap altijd door te drukken. Zorg er voor dat je glad papier gebruikt en bij eventueel doordrukken er een schutblaadje tussen legt.

Lees op de site van ABT pro nog veel meer over de mogelijkheden van deze alcoholmarker.

Veel kleuren bieden je meer ruimte tot ontplooiing. Dat is grandioos. Maar een grote hoeveelheid kleuren kan ook wel eens onoverzichtelijk worden.
Speciaal daarvoor is er het ABT PRO Blending overzicht (klik op de tekst om de pdf te downloaden) met alle kleuren in één oogopslag. Wanneer jij het overzicht wilt bewaren over je eigen ABT PRO kleuren, dan kun je hier de ABT PRO Color Tracker uitprinten en je eigen kleuren markeren.