Tombow ABT PRO set

De Tombow® ABT PRO marker: dóór professionals vóór professionals. Met 2 punten: een brush tip en een chisel tip. Inkt op alcohol-basis met een gecontroleerde inktvloei. Tombow heeft voor de ABT Pro marker een aantal prachtige sets ontwikkeld.

Tombow ABT pro set

Wil je starten met het kleuren met alcoholmarkers. Dan is een Tombow ABT pro set een goede keuze. Ieder Tombow ABT pro set heeft kleuren die goed bij elkaar passen en te combineren zijn. Er zijn verschillende sets samengesteld. Met een Tombow ABT pro set weet je zeker dat je een goede basis hebt om te beginnen. En met de losse ABT pro stiften kun je jouw Tombow ABT Pro set makkelijk uitbreiden

Tombow alcoholmaker set kopen

De Foamtastische Huiskamer heeft de complete collectie tombow alcohol markers. Zowel in de winkel als online is De Foamtastische Huiskamer jouw adres voor tombow alcohol marker kopen. In de winkel kun je ze testen en geeft het shopteam je graag advies over tombow alcohol marker kopen.

Tombow alcoholmarker set online kopen

Je denkt er al lang over na om die prachtige Tombow alcoholmarker set te kopen. Maar het lukt je niet om naar de hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer te gaan. Dan is onze webshop voor jou een prima oplossing. In de webshop van De Foamtastische Huiskamer kun je tombow alcoholmarkerset online kopen. Door de actuele voorraad wordt jouw bestelling snel geleverd. Bij De Foamtastische Huiskamer alcoholmarker set online kopen is shoppen vanuit je luie stoel maar met de service van de lokale winkelier.