Aquarel marker

De Faber Castell Albrecht Dürer Watercolour Marker is leverbaar in verschillende sets. Deze speciale aquarel markers beschikken over 2 verschillende types stiftpunten, een soort penseel punt en een vezelpunt, die de aquarellist hoogstmogelijke flexibiliteit bieden.

Eigenschappen van de Faber Castell Aquarel Marker

De Faber Castell Aquarel marker is geschikt voor de hobbyist en de kunstenaar.
inkt op waterbasis
met water mengbaar
hoge pigmentconcentratie & lichtbestendigheid
2 verschillende punten: penseel & vezel
leverbaar in 30 kleuren

Penseelpunten van een veelzijdige aquarelmarker

penseelpunt:
zacht flexiebel, vormstabiel
ideaal voor aquareltechniek
ideaal geschikt om op verschillende manier lijnen te trekken
vezelpunt:
voor de exacte lijnen en om details aan te brengen
verf vloeit bijzonder gelijkmatig
lijnbreedte tussen 1-2 mm (afhankelijk van druk)

Faber Castell Aquarelmarkers koop je bij de Foamtastische Huiskamer

Als dealer van Faber Castell zijn wij super blij met dit prachtige product. De Faber Castell Aquarelmarker is zeer veelzijdig in gebruik. Wil je advies, of zelf een aquarelmarker testen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Faber Castell Aquarelmarkers koop je bij de Foamtastische Huiskamer, met goed advies en snelle levering.

Aquarel markers om te tekenen en te schilderen

Markers zijn stiften met vloeibare inkt. Aquarel markers zijn stiften met een inkt op waterbasis. Met de aquarel markers maak je een tekening. De inkt is dan wateroplosbaar. De inkt gaat vloeien als je het nat maakt. Zo geef je je tekening een aquarelachtig karakter. Je kunt egale vlakken maken en mooie vloeiende overgangen. Met markers kun je ook heel verfijnd werken. Een heel mooi product dus dat geschikt is voor de hobbyist en de kunstenaar. De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn om aquarel markers in het assortiment te hebben waarmee zoveel mogelijk is.

Aquarelmarkers zijn zeer veelzijdig in het gebruik

Ben je op zoek naar aquarelmarkers van goede kwaliteit dan zit je goed bij De Foamtastische Huiskamer. Wij hebben aquarelmarkers van Faber Castell in onze collectie. De Aquarelmarkers van Faber Castell zijn niet alleen hoog van kwaliteit maar zijn ook veelzijdig in het gebruik. De aquarelmarkers van Faber Castell hebben 2 verschillende stiftpunten, een soort penseel punt en een vezelpunt, die de aquarellist de hoogs mogelijke flexibiliteit bieden. Deze aquarelmarkers hebben een hoge concentratie pigment en zijn dan ook lichtbestendig. Je kunstwerk is blijvend mooi.

Aquarelstiften kun je kopen in 30 mooie kleuren

Wil je aquarelstiften kopen? Ga dan naar De Foamtastische Huiskamer.  Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle kun je aquarelstiften kopen. Het zijn aquarelstiften van Faber Castell. De Aquarelstiften zijn los verkrijgbaar maar we hebben ook diverse sets. De Foamtastische Huiskamer heeft aquarelstiften  in 30 mooie kleuren. Geef ook jouw creativiteit een powerboost en kom eens snuffelen in wat wij te bieden hebben.  De hobbywinkel in Goirle geeft ideeën, geeft adviezen, heeft producten van goede kwaliteit en beantwoordt al je vragen over aquarelstiften of andere hobbymaterialen. We zorgen vervolgens dat je bestelling snel wordt geleverd.