Distress Crayons

Distress Crayons van Ranger | Tim Holtz krijtjes zijn geformuleerd om levendige kleuren effecten op poreuze ondergronden voor mixed media te bereiken. Ideaal voor het maken van schitterende achtergronden, watercoloring, smudge-effecten en nog veel meer!

Distress Crayons kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je aan de slag met deze prachtige crayon van Ranger Distress? De Foamtastische Huiskamer heeft de complete lijn van deze schitterende krijtje. Distress Crayons kopen bij De Foamtastische Huiskamer is een goede keuze. Het shopteam laat je de set met distress crayon vergelijken. En door de actuele voorraad is je online bestelling ook snel in huis.

Distress Crayons set

De distress crayons zijn verkrijgbaar in 10 verschillende sets. In elke set zitten 6 bij elkaar passende kleuren. Een Distress Crayons set is een mooi om jouw journalpagina te gaan maken. De Foamtastische Huiskamer heeft alle Distress Crayons Set in het assortiment. Wil je ze zelf bekijken koop dan je Distress Crayons set in de hobbywinkel in Goirle. Shop je liever uit je luie stoel. Dan is Distress Crayons online kopen in de online shop van De Foamtastische Huiskamer een goed idee. Snelle levering door actuele voorraad. Distress crayons online kopen met de service van de lokale winkelier.