Aquarelkrijt

Aquarelkrijt om lekker mee te schilderen

Er is zoveel creatief materiaal om lekker mee te tekenen en te schilderen. Leuk om met al deze materialen te experimenteren of om de diverse materialen te combineren. De Foamtastische Huiskamer biedt een groot assortiment tekenmateriaal aan. Aquarelkrijt is een materiaal om mooie tekeningen of schilderingen mee te maken. Kies maar want het kan beiden. Aquarelkrijt is een droog materiaal maar in combinatie met water kun je mooi schilderen. Een aquarel is een gewassen tekening. Je maakt eerst een tekening met aquarelkrijt en schildert er met een penseel en water overheen. De Tekening verandert in een schilderij.

Met aquarel heb je altijd frisse en heldere kleuren

Een aquarel kun je op verschillende manieren maken. Er zijn vele vormen waarin de verf zit die je kunt vermengen met water, bijvoorbeeld tubes of napjes . Aquarelleren lijkt gemakkelijk maar het is toch een hele uitdaging dat wat oefening vergt. Met aquarelpotloden, aquarel markers of aquarelkrijt kun je eerst de tekening maken voordat je het water laat vloeien. Zo heb je meer controle over je materiaal. Je kunt laagjes over elkaar zetten. Steeds weer bijtekenen en weer water laten vloeien. Hoe meer water je gebruikt hoe transparanter en lichter de kleur van de verf wordt. Met aquarel heb je in ieder geval frisse en heldere kleuren.

Waterverf krijt verwerk je gemakkelijk

Waterverf- en aquarelverf zijn precies hetzelfde. Vaak wordt de term waterverf gebruikt voor aanduiding van goedkopere verf maar dat is niet terecht. Waterverf krijt is materiaal van goede kwaliteit. Het is pastel op waterbasis. Daarmee is waterverf krijt zacht en gemakkelijk verwerkbaar. Ook eens proberen? Koop waterverf krijt bij De Foamtastische Huiskamer. Van ons krijg je vervolgens een persoonlijke service en producten van goede kwaliteit. Zijn er vragen, stel ze ons. Wij staan voor je klaar om ideeën en adviezen te geven om van  jouw hobbyproject een succes te maken. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.