Gelatos Faber Castell

Gelatos van Faber Castell: deze compacte en zuurvrije pigment sticks geven levendige kleuren af. ze zijn gemakkelijk met elkaar te mengen, al dan niet met water. ze zijn geurloos en lichtecht. toepasbaar op diverse materialen zoals papier, canvas, hout, las, ceramiek e.a. gelatos kunnen droog worden toegepast en zijn dan dekkend. bij het mengen met water zijn ze geschikt voor aquarelleren.

Gelatos Faber Castell kopen

De Faber Castell Gelatos zijn echt prachtige aquarelkrijtjes van Faber Castell. De Gelatos Faber Castell kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. De eigenschappen van de Gelatos van Faber Castell:
  • Deze compacte en zuurvrije pigment sticks geven levendige kleuren af.
  • Ze zijn gemakkelijk met elkaar te mengen, al dan niet met water.
  • Ze zijn geurloos en lichtecht.
  • Toepasbaar op diverse materialen zoals papier, canvas, hout, glas,keramiek e.a.

Faber Castell Gelatos kunnen droog worden toegepast en zijn dan dekkend. Bij het mengen met water zijn ze geschikt voor aquarelleren. Je kunt ze voor heel veel hobby's gebruiken en Gelatos Faber Castell kopen is dus voor heel veel hobbyisten.

De Foamtastische Huiskamer heeft een actuele voorraad Faber Castell Gelatos. Gelatos Faber Castell kopen kan in onze hobbywinkel in Goirle en in de webshop. Snelle levering bij Faber Castell Gelatos kopen vind je bij De Foamtastische Huiskamer.