Pentel Brushpen

Heb je als hobbyist en kunstenaar ooit genoeg brushpennen. Wij denken van niet. Elke brushpen heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen of mooie kleur. De pentell brushpen is een handige basis brushpen voor de beginnen en de gevorderde handletteraar en tekenaar.

Pentel Brushpen Sign online kopen

De Touch brushpen van Pentel is een van de meeste gebruikte brushpennen. De Sign brushpen is los en als set verkrijgbaar in verschillende kleuren maar nu ook als set van 3 verschillende schrijfbreedtes. De Pentel Sign Pen Brush Black Ink Edition is de Pentel Touch Zwart in een blister verpakking met daarin drie verschillende lijndiktes, namelijk: fijn, medium (de normale Pentel Touch Zwart) en breed. De Sign Pen Brush van Pentel kan gebruikt worden als brush dankzij z'n brushachtige vezelpunt. Ideaal voor handlettering, bullet journaling, illustreren en schetsen.

Bij de Foamtastische Huiskamer de Pentell Brushpen Sign online kopen is kopen met de service van een lokale winkelier. Heb je vragen over Pentell Brushpen Sign kopen ons shopteam helpt je graag. Wil je de brushpen van Pentell uitproberen. Dan ben je welkom in de hobbywinkel in Goirle. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie pennen en stiften dus het adres voor Pentell Brushpen Sign kopen.
Snelle levering door actuele voorraad.