Tombow ABT Brush pen Set

Wil je aan de slag met de Tombow ABT dual brushpen dan is een ABT Brushpenset een hele leuke start. Tombosw heeft verhscillende ABT Dual Brushpen sets. Zo vind ook je een passend Tombow ABT brushpen set voor jouw hobbyproject.

Brushpen ABT Dual van Tombow set

Tekenaars, handletteraars, illustrators hebben met de Tombow Dual Brush ABT serie een ideale gereedschap in handen! De fijne punt is perfect voor consistente lijnen en nauwkeurige tekeningen, en de tweede punt ('brush') is zeer flexibel inzetbaar als penseel of kwast: duurzaam, en toch zacht. Van zo'n prachtige brushpen wil je graag een complete collectie. Daarvoor heet Tombow ABT Dual brushpen set bedacht.

De ABT serie is water-gebaseerd en zijn aqarelleerbaar, geurloos en niet-giftig. De pennen zijn geschikt voor stempelen, het maken van kaarten, maar zijn ook zeer populair onder striptekenaars, schetsartiesten, grafici enzovoorts. Een basisproduct voor jouw creatieve en grafische projecten.


Tombow ABT Dual Brushpen set online kopen

In onzehobbywinkel bieden we je de mogelijkheid om de Tombow ABT Dual brushpen uit te proberen. Naast alle los Tombow brushpennen kun je ook kiezen voor een Tombow ABT Dual Brushpen set. En soms wil je liever vanuit je luie stoel je hobbymateriaal zoeken en bestellen. Ook dat is mogelijk bij De Foamtastiche Huiskamer. Snelle levering van de Tombow ABT Dual Brushpen set door actuele voorraad. De Foamtastisch Huiskamer is het adres voor Tombow ABT Dual Brushpen set online kopen.