Edding Fineliner

De Edding fineliner voor schrijven, schetsen, illustraties en lay-outs op lichtgekleurd papier
De in metaal gevatte kunststof punt heeft een schrijfdikte van 0,3 mm

Edding 55 fineliner een echt basis fineliner

De inkt op waterbasis is in water oplosbaar totdat deze droog is en drukt niet door het papier. Door de basis puntdinkt van 0,3 mmm is hij geschikt voor heel veel schrijf en tekenwerk. De Edding fineliner is een echte basis fineliner. Ga je na droging toch met waterverf, een tombow of bijvoorbeeld ecoline over deze fineliner dan geeft hij wel een beetje af. Maar door de betaalbaarheid van deze fineliner en hhet grote kleurenpalet is hij perfect voor het maken van kleine dooddle tekening in je journal, dagboek, agenda enz. De Edding 55 is een basis fineliner voor iedere tekenaar, schrijver en hobbyist.

Edding fineliner set

Van de Edding 55 zijn ruim 16 kleuren leverbaar. Dat maakt deze fineliners ideaal voor al je tekenwerk en journaling. Hoe handig is het deze fineliner in een set te kopen. Ze zijn netjes verzameld in een stevig blik. De Edding fineliner set is leuk om kado te geven en je neemt hem makkelijk overal mee naar toe.

Het beste papier voor de Edding fineliner

Door de vilten punt die niet al te lang is adviseren wij je te werken op glad papier. Denk dan bijvoorbeeld aan Bristol papier. Werk je op ruwer papier en bijvoorbeeld ook heel schetsmatig dan zal de finelinerpunt sneller slijten. En dat wil je natuurlijk niet.